Posada 930 x 122

dacia

E OFICIAL! ANUNȚ DE LA DACIA

E oficial! Anunț de la Dacia. Activitatea la uzina Automobile Dacia din Mioveni a fost reluată în mod normal după atacul cibernetic.

Citiți și: ULTIMA ORĂ! VESTE IMPORTANTĂ DE LA DACIA

„Luni, 15 mai, la ora 7, activitatea platformei industriale Dacia Mioveni a fost reluată în mod normal, urmare a mobilizării şi reactivităţii echipelor noastre. Toate sistemele informatice ale Grupului Renault România funcţionează normal şi sunt securizate.

După ce, vineri, 12 mai, virusul informatic Ransomeware a afectat Groupe Renault, situaţia este acum sub control. Au fost întreprinse imediat o serie de măsuri proactive, cum ar fi suspendarea temporară a activităţii industriale pentru a stopa răspândirea virusului şi a proteja Grupul.

Citiți și: E OFICIAL! VESTE MARE DE LA DACIA

Acest atac cibernetic a avut loc în diferite ţări, în diferite sectoare de activitate şi companii.”, transmite Direcția de Comunicare a Grup Renault România.

Despre atacul cibernetic de amploare care a afectat uzina Automobile Dacia din Mioveni și despre care ePitești v-a informat în premieră, amănunte AICI.

Comdata 555×222
Jupiter 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066