EcoMoto 930×122

craiova

FRANCEZII LE DAU LECȚII AMERICANILOR! DACIA DUDUIE, FORD GÂFÂIE!

Dacă uzina „Automobile Dacia” din Mioveni-Argeș duduie, comenzile pentru marca grupului francez Renault curgând ca pe bandă rulantă, cu totul alta este situația la Ford România, în Craiova.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

Constructorul american a decis să oprească iar temporar producția modelului B-Max, scrie Mediafax. Potrivit sursei citate, producția va fi sistată 5 zile lucrătoare în luna martie și 3 zile lucrătoare în aprilie. Asta în condițiile în care și în această lună asamblarea de automobile la uzina din Craiova este oprită pe o perioadă de 4 zile lucrătoare. Motivul? Cererea scăzută.

Mediafax amintește că pe parcursul anului trecut producția de automobile la fabrica Ford din Craiova a fost oprită, în total, pentru circa 35 de zile, iar secția de motoare a fost închisă pentru 7 zile.

Citiți și: Veste proastă de la Dacia!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90