Donaris 930 x 122

automobile dacia

FUNCȚIONARI INFLUENȚI, LA UZINA DACIA

Funcționari influenți, la uzina Dacia. În zilele de 6 și 7 mai 2019, Argeșul va găzdui reuniunea atașaților pe industrie din ministerele economiei din țările membre ale Uniunii Europene.

Citiți și: PRĂBUŞIRE PE PIAŢA AUTOTURISMELOR. SITUAŢIE ALARMANTĂ LA DACIA

Cu acest prilej, pe 6 mai delegațiile străine vor vizita Muzeul Viticulturii și Pomiculturii din Golești și uzina Automobile Dacia din Mioveni.

Reuniunea face parte din programul celor șase luni (1 ianuarie-30 iunie 2019) în care România exercită primul său mandat la președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Citiți și: PRIMARUL MIOVENIULUI A SPUS CINE SUNT ANGAJAŢII DACIA RETRIMIŞI ÎN ŞOMAJ

Cu aceeași ocazie, în luna martie județul Argeș a fost gazda reuniunii directorilor în domeniul managementului chimicalelor din ministerele mediului ale unor țări membre UE (Austria, Belgia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Lituania, Olanda, Polonia, Marea Britanie și România) și a directorilor de la Agenția Europeană pentru Produse Chimice și de la Comisia Europeană.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90