930 x122 grota rece

dacia

LOVITURĂ GREA PENTRU DACIA

Lovitură grea pentru imaginea Dacia. Logan, Sandero și Duster se află în topul autoturismelor vândute pe piața germană cu cele mai multe defecte, scrie profit.ro, care citează rezultatele verificărilor făcute de TUV Germania.

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Potrivit sursei citate, verificările tehnice TUV Germania (anuale) sunt printre cele mai dure din Europa, urmărindu-se eventuale defecțiuni la sistemul de frânare, lumini și direcție și probleme cu nivelul de emisii.

În cel mai recent clasament TUV Germania al mașinilor cu 2-3 ani vechime cu cele mai multe defecte, Dacia Logan ocupă locul 3. Logan are un procentaj de 12,20% defecte găsite la 100 de mașini, anunță profit.ro.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

Dacia Sandero este pe locul 6 (cu 9,60% defecte la 100 de mașini), iar Dacia Duster, pe locul 7 (cu 8,90% defecte la 100 de unități).

Prima poziție în acest top o ocupă Kia Sportage (cu un procentaj de 12,60% defecte la 100 de mașini verificate). Pe locul 2 se află Fiat Punto (12,30%). Mai multe amănunte puteți citi AICI.

Amintim că Dacia se află în Top 10 al celor mai bine vândute autoturisme de import în Germania. Marca Dacia a ocupat în Germania în luna octombrie a acestui an locul 9, clasamentul fiind condus de Renault. Subiectul pe larg, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90