New Profesional Consult 930 x 122

germania

NEMȚII OFERĂ JOBURI ÎN DOMENIUL HOTELIER-GASTRONOMIC

EURES România dispune de 80 de posturi pentru lucrători calificați în domeniul hotelier-gastronomic care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania. Selecția va avea loc în București pe 6 martie.

Citiți și: Dacia „se dezumflă”. Lovitură puternică!

Compania germană oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (10 posturi), ospătar/personal servire clienți (20 de posturi), bucătar (40 de posturi) și supraveghetor de noapte (10 posturi).

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar și bucătar sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată, experiență în domeniu de cel puțin 2 ani și cunoștințe bune/foarte bune de limba germană (nivel B1/B2). Pentru posturile de supraveghetor de noapte persoanele interesate trebuie să fi urmat cursuri de management în domeniul hotelier și să aibă atât cunoștințe foarte bune de limba germană (nivel B2), cât și de limba engleză și franceză. Angajarea se va face pe o perioadă cuprinsă între 6 luni și 1 an, în funcție de ocupație, în luna aprilie. Potrivit Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, salariul oferit este motivant (dar nu îl precizează), în conformitate cu tariful prevăzut în contractul colectiv de muncă în domeniu, iar orele suplimentare sunt remunerate în avans. Conform aceleiași surse, angajatorul asigură cazarea și oferă programe de formare profesională, promoții și servicii complementare.

Citiți și: TURIȘTI STRĂINI ÎN ARGEȘ. DIN CE ȚĂRI PROVIN

Persoanele cu domiciliul în județul Argeș interesate și care corespund cerințelor posturilor oferite trebuie să i se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (Pitești, bulevardul Republicii, nr.11, telefon 0248/ 22.24.15), pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate și pentru a primi invitație de participare la selecție. (Foto: pranzuldincaserola.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90