New Profesional Consult 930 x 122

biciclete

Două biciclete de 12.000 de euro furate din Germania, găsite în Pitești

Două biciclete de 12.000 de euro furate din Germania, găsite în Pitești

Citiți și: Șoferii care depășesc bicicliștii și trotinetiștii pot rămâne fără permis!

În ziua de 27 iulie a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin email, de către un cetățean german cu privire la faptul că în cursul lunii iunie 2022 i-au fost sustrase două biciclete de la domiciliu, iar la momentul sesizării acestea s-ar fi aflat pe raza municipiului Pitești.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 228 din Codul Penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Citiți și: Piteșteni amendați pentru…relaxare. Oricine o poate păți!

În urma activităților desfășurate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, cele două biciclete, a căror valoare a fost estimată la 6.000 de euro bucata, au fost identificate și recuperate de polițiști, urmând ca acestea să fie restituite persoanelor vătămate.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită, a participației și împrejurărilor în care au ajuns în posesia persoanelor de la care au fost ridicate, urmând să fie luate măsurile legale care se impun.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90