930 x122 grota rece

biciclete

Pitești: Puști teribiliști pe biciclete. Incredibil ce fac!

Pitești: Puști teribiliști pe biciclete. Incredibil ce fac!

Citiți și: Șoferii care depășesc bicicliștii și trotinetiștii pot rămâne fără permis!

Trei puști au fost filmați astăzi pe strada Sfânta Vineri cum sar cu bicicletele pe stâlpișorii din plastic montați pentru a semnalizare rutieră aproape de Bazarul „Gheorghe Lazăr”.

Supuși unui asemenea „tratament” repetat, stâlpișorii vor ceda cu siguranță, ulterior fiind nevoie ca municipalitatea să îi înlocuiască.

Citiți și: Imaginile care nu ar trebui să existe: Puști conducând nebunește face accident

Cei trei puști fac parte dintr-un grup mai mare de copii care își face veacul la trepetele din zona Magnolia și, fie pe biclete, fie pe role sau skateboard-uri, circulă în mare viteză și pun trecătorii în pericol.

Nu sunt străini nici de băncile luate de la locurile lor și folosite drept rampe pentru giumbușlucurile lor.

Nu zice nimeni că nu au voie să se distreze, dar copiilor ar trebui să li se atragă atenția să nu mai distrugă mobilierul urban și să aleagă pentru distracție un parc. Altfel, nu ei, ci părinții lor pot fi buni de plată. În plus, copiii se pot răni – mulți nici nu au echipamente de protecție – și pot răni, la rândul lor, alte persoane.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Rares spune:

    Ne auzim cand ii rupem 😂

  • Satan spune:

    Sa le faca primaria parc de”giumbuslucuri” ca in tarile dezvoltate si sa amenajeze trasee in padure de bicicleta. Stricati tata tot!

  • Mateiq spune:

    da fax

  • mihai spune:

    Stan, parc de care zici tu exista in strand…..te invit pe acolo sa -l vezi.

  • ma ta spune:

    ce drq sa faci in strand,sunt cateva rampi si aia e.
    Du te tu acolo si vezi mai bine ca vorbesti ca prostu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3