930 x122 grota rece

biciclete

Pitești: Noi trasee pentru piste de biciclete!

Pitești: Noi trasee pentru piste de biciclete!

Citiți și: Șoferii care depășesc bicicliștii și trotinetiștii pot rămâne fără permis!

În această săptămână are loc o nouă ședință a Comisiei de Circulație a municipiului Pitești.

Pe ordinea de zi figurează și o propunere de realizare a unor circuite de piste de biciclete noi în municipiul reședință de județ.

Citiți și: Premieră în oraș: Sistemul de închiriere biciclete, implementat la Pitești!

Astfel, în vederea încurajării folosirii bicicletelor, se propune crearea a două tronsoane de piste destinate special acestui tip de vehicule, după cum urmează:

Un circuit este propus pe trotuarul bulevardului Republicii începând din zona stației de așteptare călători de la Gara Sud, traversează strada Tudor Vladimirescu, continuă pe trotuar până la intersecția cu strada Banu Mărăcine pe care o traversează, continuă pe troturul străzii C.A. Rosetti și traversează strada Târgul din Vale până în dreptul magazinului Optinova;

Alt circuit este propus a se realiza pe trotuarul străzii Tudor Vladimirescu, începând de la intersecția cu bulevardul Republicii, continuă pe sub podul de cale ferată până la intersecția cu str. Sergent Pantazescu de unde continuă pe carosabil până la intersecția cu Aleea Elie Radu.

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bogdan spune:

    Ar trebui sa faceți piste după un proiect gândit astfel încât să fie legate toate cartierele și nu sa cheltuiți banii aiurea doar sa aveți o justificate ca faceți piste !
    Ati interzis circulația în tot centrul…de ce nu realizați o pista și în zona respectiva sa se poată circula civilizat ?

  • Adi spune:

    Mai nou, e plin pitestiul de trotinete ! În tarile si orasele civilizate se cere casca, vesta reflectorizanta si asigurare pt toți care conduc o trotinetă! E cel mai mare pericol de accident! La pitești..stau gramada ,parcate pe toate strazile. Nu mai e mult pana se lasa cu victime!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90