New Profesional Consult 930 x 122

germania

MAŞINILE PE GPL AR PUTEA FI INTERZISE

Maşinile pe GPL ar putea fi interzise în întreaga Europă, dacă germanii reuşesc ce şi-au propus.

Citiți și: Când apare permisul auto digital: Acte auto obligatorii

În Germania a fost adoptată o lege care stipulează că orice maşină care va fi înmatriculată în ţară trebuie să aibă emisii zero. Reducerea vânzărilor de maşini care au motoare cu combustie internă într-o singură ţară nu este de ajuns, iar Germania vrea să introducă propria lege la nivel european.

Germania a promis că va reduce emisiile de dioxid de carbon cu până la 95% până în 2050. Pentru ca o astfel de promisiune să fie ţinută, înmatriculările de maşini ce funcţionează pe combustibili fosili, benzină, motorină sau GPL trebuie să fie oprite până în 2030.

Citiți și: Se pregătește o lege dură pentru proprietarii de mașini!

Dacă această campanie reuşeşte, va mai dura aproximativ 20 de ani până ce toate vehiculele cu astfel de motoare vor ieşi din circulaţie. Germanii au introdus şi un program de încurajare a vânzărilor de maşini electrice, oferind 4.000 de euro fiecărui cetăţean ce cumpără un astfel de automobil.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA