CLINICA VUTA 930×122

atestate

PRIMELE ATESTATE DE REȚETE CONSACRATE: FRANZELĂ BUCUREȘTI ȘI SALAM TORPEDO – CITEȘTE LISTA COMPLETĂ!

Vicepremierul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a înmânat primele atestate de rețete consacrate unor producători din industria de morărit-panificație și din industria cărnii, în prezența ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu. Au fost acordate atestate pentru următoarele produse: „Franzelă București”, „Împletiți suprapuși”, „Pâine albă cu cartofi”, „Pâine neagră cu cartofi”, „Pâine semialbă cu cartofi”, Cabanos, Ciolan presat, Crenvurști cu carne de vită, Jambon afumat fără os, Mușchi file afumat, Parizer și Salam “Torpedo”.

Citiți și: ALERTĂ ALIMENTARĂ. GRĂSIMI HIDROGENATE, FOLOSITE ÎN LOC DE PRODUSE DIN LAPTE

”Această inițiativă a plecat de la faptul că tot mai mulți cetățeni ai acestei țări caută produse cu o calitate înaltă, care să fie certificate de instituții ale statului. În anumite magazine de desfacere veți găsi aceste produse, care vor fi marcate cu un logo special. Acest logo îl obțin produsele atestate de o comisie formată din reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, ai Ministerului Sănătății și ai Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorilor.”, a precizat Daniel Constantin.

Rețeta consacrată românească reprezintă produsul alimentar fabricat cu respectarea compoziției utilizate cu mai mult de 30 de ani înainte de data intrării în vigoare a ordinului privind atestarea produselor alimentare obținute conform rețetelor consacrate românești (2 aprilie 2014), la care operatorii din sectorul alimentar aderă voluntar în vederea înregistrării. (Sursă și foto: madr.ro)

Citiți și: SE APROPIE TERMENUL. FISCUL DIN ARGEȘ AVERTIZEAZĂ

CLINICA VUTA 555×222
[570x90px]-ePitesti–Destinatia-ideala-pentru-shopping

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066


Continuând să utilizați site-ul epitesti.ro, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Aflați mai multe informații

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close