New Profesional Consult 930 x 122

daniel constantin

ROMÂNIA, PRINTRE PRIMELE ȚĂRI CARE AU TRIMIS LA BRUXELLES NOUL PNDR

Ministrul Agriculturii, vicepremierul Daniel Constantin, a anunțat astăzi, în Galați, că România se află printre primele cinci state care au transmis deja, informal, către forurile europene Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

“PNDR 2014-2020 se află într-o fază avansată dacă mă raportez și la celelalte state europene, dar și la celelalte programe pe care le avem la nivel național. Trebuie să vă spun că România, prin Ministerul Agriculturii, a transmis deja, informal, acest program către forurile europene. Suntem printre primele cinci state care au făcut acest lucru. Asta arată că instituțiile țării din Ministerul Agriculturii care lucrează cu fonduri europene și-au făcut treaba.”, a spus Constantin. Vicepremierul a adăugat că PNDR 2014-2020 este un program simplificat față de cele care au existat până acum, având alocate fonduri importante.

Daniel Constantin se află astăzi în Galați pentru prezentarea PNDR 2014-2020 în a șaptea conferință regională ”Satul românesc are viitor”.

Citiți și: Ce și-a montat un șmecheraș cu BMW pentru a ieși în evidență pe stradă!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90