930×122 CAPRA 5

electrocasnicele

Se scumpesc și electrocasnicele!

Se scumpesc și electrocasnicele!

Citiți și: Apar certificatele de naștere electronice

Produsele care se bazează pe semiconductori se vor scumpi și mai mult, deoarece producătorii de cipuri se pregătesc să crească prețurile, conform Economica.net.

Compania Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) a stabilit că prețurile pentru majoritatea proceselor vor crește cu aproximativ 6% începând cu ianuarie 2023. Această creștere va avea loc în ciuda îngrijorărilor recente care afirmă că cererea pe multe piețe finale va scădea în a doua jumătate a anului 2022.

Citiți și: MIOVENI: SCAPĂ DE APARATELE VECHI ȘI STRICATE DIN CASĂ!

În prezent, unii dintre principalii producători de cipuri din industrie se bazează pe producția TSMC.

TSMC și-a avertizat clienții, pentru a doua oară în mai puțin de un an, că intenționează să crească prețurile, potrivit Nikkei Asia, care citează persoane informate în acest sens. Compania a invocat preocupările legate de inflație, creșterea costurilor și propriile planuri de expansiune ca fiind motivul pentru creșterea prețurilor.În altă ordine de idei, rivalul Samsung va crește prețurile de fabricare a cipurilor cu până la 20%, potrivit unui raport al Bloomberg.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90