930 x122 grota rece

logistică

Surpriză! Piteștiul este într-un clasament de invidiat

Surpriză! Piteștiul este într-un clasament de invidiat

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

Stocul modern de spații industriale și logistice din România a ajuns la 6,3 milioane de metri pătrați anul trecut, ceea ce reprezintă a treia cea mai mare piață I&L în 12 dintre cele mai mari economii din zona Europei Centrale și de Est, potrivit raportului “ExCEEding Borders: Manufacturing and Warehousing sector in CEE-12” publicat de Colliers.

Dezvoltatorii au în construcție încă 650.000 de metri pătrați de spații moderne.

Citiți și: E rost de afaceri în stațiile CFR din Argeș

România este văzută tot mai des ca un centru regional de distribuție de către companiile care vizează partea de sud-est a Europei, unele vizând chiar o regiune geografică mai mare.

Bucureștiul și alte regiuni cu industrie puternică, precum județe din Transilvania, Prahova sau Dolj, dar și Argeșul reprezintă cea mai mare parte a stocului modern de spații industriale și logistice (I&L) din România.

Domeniul auto reprezintă cel puțin un sfert din producția industrială a țării, cu doi mari producători de automobile (Dacia și Ford) prezenți în România, plus o serie de producători de piese auto care livrează tipuri distincte de produse specializate pentru anumite categorii de mașini asamblate atât pe plan local, cât și în alte părți ale Europei.

Majoritatea unităților de producție și a spațiilor logistice sunt concentrate în câteva zone ale țării, în principal în jurul orașelor Ploiești, Pitești și Craiova, precum și în mai multe părți ale Transilvaniei.

Detalii, AICI

Foto: Economedia.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marius spune:

    Abureală unde sunt străzile asfaltate cum trebuie in județul Argeș încă mai sunt multe drumuri de pământ.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3