New Profesional Consult 930 x 122

piete

OARE DE CE? PRODUCĂTORII OCOLESC PIEȚELE DIN PITEȘTI

Interesul producătorilor agricoli cu certificat pentru spaţiile de închiriat care le sunt puse la dispoziţie de municipalitatea piteșteană pentru vânzarea produselor este scăzut nu doar în cazul pieței Ceair, după cum v-am informat recent: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/producatorii-evita-piata-ceair/.

Citiți și: Au apărut „urșii” în Pitești!

Datele furnizate de societatea care administrează piețele din municipiu arată că acelaşi lucru se întâmplă şi în privința celorlalte pieţe agroalimentare din Piteşti. Astfel, dintr-un total de 253 de spaţii de închiriat puse la dispoziţia producătorilor sunt ocupate cu contract lunar doar 146. Asta înseamnă că aproape 58% dintre spații sunt actualmente neocupate de producători!

Cele mai mari probleme există în piaţa Războieni, acolo unde din 20 de locuri sunt ocupate numai 2! De asemenea, în piaţa Smârdan sunt ocupate doar jumătate dintre cele 50 de spaţii prevăzute pentru producători, în piaţa Găvana 34 din 55 de locuri, iar în Trivale 22 din 33.

Citiți și: Surpriză! Piteștiul este într-un clasament de invidiat

În atare condiții, ar trebui ca Primăria să afle, dacă nu știe deja, de ce producătorii ocolesc piețele din Pitești și să ia măsuri. În caz contrar, singurii mulțumiți vor rămâne samsari, iar păgubiții, noi, cumpărătorii.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90