NOR CURIER 930X122

Green

AUTORITĂȚILE, DISPERATE: PORUMBEII DISTRUG LALELELE

Salpitflor Green, societate a municipalității Piteşti, are în derulare un program special de îngrijire a spaţiilor verzi, în vederea ediției din acest an a Simfoniei Lalelelor (24-26 aprilie).

Citiți și: Amenzi uriașe pentru aceste lucruri! Foarte mulți oameni procedează așa

Autoritățile sunt, însă, disperate și fac un apel către piteșteni. Înainte de toate, piteștenii sunt rugați să nu mai hrănească porumbeii în vecinătatea suprafețelor plantate cu lalele, pentru că porumbeii, spun autoritățile, distrug florile.

„Piteştiul se pregăteşte pentru Simfonia Lalelelor. În aşteptarea acestei sărbători, dorim ca tot mai mulţi cetăţeni să se implice în acţiunile de protejare a spaţiilor verzi. Piteştenii sunt rugaţi să nu transforme spaţiile verzi în locuri de joacă pentru copii, să nu hrănească păsările în spaţiile publice aproape de perimetrele în care sunt plantate flori şi să nu distrugă gardurile care împrejmuiesc lalelele.”, este apelul făcut către piteșteni de Daniel Dumitrache, directorul general al Salpitflor Green.

Citiți și: Avocatul Cristina Lețu: Ce trebuie să faci când ai probleme cu vecinii

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3