New Profesional Consult 930 x 122

angajati

AVEȚI CE MERITAȚI!

Colegii mei au filmat doi angajați de la Salpitflor Pitești (spații verzi), angajați plătiți din bani publici, dormind în iarbă (subiectul pe larg, AICI). Dar câte reproșuri ni s-au adresat! „Sărmanii”, „Poate erau în pauză”, „E căldură mare, ce aveți cu ei?”, „Redactori de 2 lei” – au fost doar câteva dintre comentariile primite de la cititori.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

Reacțiile, foarte multe, în favoarea „libelulelor” sforăitoare sunt simptomatice pentru societatea românească. Românul de rând este complice cu puturosul, cu infractorul, cu șmecherul.

Dacă românul de rând a ajuns bătaia de joc a elitelor politice și administrative este și din cauza lui. Uneori este nu doar complice. Și el fură, și el este șmecher, și el doarme la serviciu.

Citiți și: Scutire importantă pentru acești angajați!

Schimbarea să înceapă cu „penalii”, urlă cetățeanul, dar când e vorba ca el să se schimbe, s-avem pardon! El, ca simplu cetățean, are voie să fie și hoț, și puturos.

Pentru toți cei din categoria de mai sus, mesajul meu este următorul: când cineva vă dă un cap în gură în plină stradă și polițiștii dorm alături în mașina de serviciu (pentru că, sigur că da, este cald și sunt și ei oameni!) sau când vă plânge copilul bolnav în brațe la spital și medicul de gardă moțăie și nu vă bagă în seamă (pentru că, nu-i așa?, e obosit și are și el dreptul la odihnă în timpul programului de lucru!), nu vă mai jeliți și nu mai reclamați la presă! Aveți ce meritați!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90