NOR CURIER 930X122

credite

Vești proaste pentru cei care vor să își cumpere o locuință!

Vești proaste pentru cei care vor să își cumpere o locuință!

Citiți și: Atenție! Obligatoriu pentru toți proprietarii de locuințe!

Prețul mediu pe metru pătrat al unei locuințe a rămas relativ constant în Trimestrul doi din 2022, conform BNR în ultimul său sondaj pe această temă.

Se constată o scădere a cererii pe fondul înăspririi condiţiilor de creditare ale băncilor, generate de noul context economic, arată raportul citat de Economica.net.

Citiți și: Anunțul momentului pentru cei care vor o locuință!

Astfel, avansul mediu pentru un credit ipotecar s-a apropiat de 30%.

Proporția creditelor imobiliare respinse de către bănci, calculată ca raport între volumul total al creditelor solicitate și respinse și volumul total de credite destinate populației, a rămas aproximativ constantă în ultimele trei luni, 70,2 la sută dintre respondenți indicând acest fapt, 21,6 la sută considerând însă că această pondere a fost moderat mai mare.

Detalii, aici: https://www.economica.net/vesti-proaste-pentru-cei-care-vor-sa-isi-cumpere-o-locuinta-bancile-inchid-incet-robinetul-creditelor-nici-cei-care-vor-sa-vanda-nu-au-motive-de-bucurie-date-bnr_622565.html

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90