930×122 CAPRA 5

brand

EPITEȘTI REÎNCĂRCAT

Ne-am suflecat mânecile și ne-am pus pe treabă. În paralel, în doar câteva săptămâni, mărturisesc că nu ușoare, cu un intens consum de energie, am reconstruit conținutul editorial și aspectul. Astăzi vedeți rezultatul unui efort pe care echipa noastră l-a făcut cu generozitate și cu încredere. Cu încredere că ePitești, de nu este deja, va deveni un prieten virtual pentru fiecare dintre cititorii noștri. Un prieten care te informează și alături de care îți pui întrebări și cauți răspunsuri.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Nu promitem marea cu sarea. Nu ne-am propus să mutăm munții din loc și nici să revoluționăm presa. Vă asigurăm, însă, că aici veți găsi știri de ultimă oră, subiecte de interes, informații care vă vor fi folositoare și puncte de vedere. Opinii ale unor oameni care au ceva de spus. Analize politice și economice, obiective și documentate. Ținem mult la echidistanță și, prin urmare, ePitești va fi, este un spațiu deschis pentru toată lumea cu atitudine și păreri pertinente.

Pentru că este un portal web perfect dinamic, dorim să ne citească oamenii întreprinzători. Cu idei. Cărora le pasă. Nu ne adresăm persoanelor statice și indiferente. Cei care vor informație, din Pitești, din Argeș, dar și cu bătaie pe temele principale de la nivel național, iar nu fake-uri cu găini cu opt picioare vor găsi pe site-ul nostru știrea care îi interesează. Un segment important de public căruia ne adresăm sunt tinerii și adolescenții.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Va fi, este un site cu informații din toate domeniile de interes, de la administrație și politică până la economie și sănătate, de la sport și cultură până la monden și fapt divers, de la sfaturi practice și tehnologie până la cinema și muzică. Brandul ePitești, cunoscut de ani de zile, este acum vitaminizat și reîncărcat. Repornim, alături de cititorii noștri, pe un drum virtual care va fi doldora de informații, opinii și, veți vedea, surprize plăcute.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90