New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

SEPARAȚI APELE, NU URCAȚI ÎN TRIBUNA MICULUI „DICTATOR”!

Separați apele, nu urcați în tribuna micului „dictator”! În puținele zile în care a avut atribuții de primar, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a luat o hotărâre de bun simț: nu va mai fi tribună oficială la Simfonia Lalelelor. Nimic spectaculos, doar o decizie decentă, firească. Opinia publică a salutat anunțul.

Citiți și: Piteşti: Consilierii locali ai PNL şi-au ales un nou lider de grup

Revenit la Primărie după suspendare, parcă din ranchiună, obișnuit să aibă dreptate în toate, fără a suporta și alte puncte de vedere, Cornel Ionică a întors decizia lui Apostoliceanu: ba vom face tribună!

Dacă aș fi politician din opoziție, nu aș urca în ruptul capului în tribuna micului „dictator”. Aș rămâne cu oamenii simpli, ca un om simplu.

Citiți și: PSD Argeș: Apostoliceanu a votat investiția WC-ului vedetă când era viceprimar PSD!

O fotografie de grup cu puterea și opoziția în aceeași tribună ceaușistoidă ar fi, măcar ca imagine, catastrofală pentru opoziție. Și când spun opoziție, mă refer și la PSD-iștii care nu îl mai suportă pe micul „dictator”.

Separați apele, domnilor! Lăsați-l pe el în plata Domnului, în tribună, cu domnul Tăriceanu, cu micul „adormit” din Primărie și cu alți tovarăși și tovarășe din Pitești și Capitală, iar dumneavoastră stați printre oamenii simpli, ca niște oameni simpli!

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441