NOR CURIER 930X122

cuca

EL E POLIŢISTUL EROU DE LA CUCA!

După cum v-am informat, un bărbat de 78 de ani a fost salvat ieri în ultima clipă după ce fusese dat dispărut de la domiciliu. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş ne oferă astăzi mai multe detalii.

Citiți și: Viteza uluitoare a unui polițist în localitate: prins cu 138km/oră. Limita era de 50

Potrivit sursei citate, postul de Poliţie Cuca a fost sesizat la 112 cu privire la faptul că un bărbat în vârstă din comuna Morăreşti a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. În scurt timp de la sesizare, agentul şef principal de poliţie Vasile Militaru, şeful Postului de Poliţie Cuca, l-a găsit pe bărbat în zona râului Cotmeana, într-o acumulare de apă.

Bătrânul era imobilizat în mâl, fiind în pericol de înec. Poliţistul a dat dovadă de prezenţă de spirit şi a intrat în apă. L-a scos pe bărbat la mal şi i-a acordat primul ajutor, salvându-i viața.

Citiți și: Polițist, eroul unor părinți: Nu a stat pe gânduri și a făcut asta pentru copil

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3