930×122 POSADA 5

Analogue festival

El Nino va concerta pe scena Analogue Festival. Vino să-l vezi!

El Nino va urca pe scenă la prima ediția a AnalogueFestival, în septembrie, pe platoul Făget din Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„Nu vrem să ratați niciun gen de muzică la #AnalogueFestival2022, așa că să îi urăm bun venit unui alt artist hip-hop anul acesta pe scena de pe Platoul Făget, Mioveni.

Deci, hai să facem hip-hop toată noaptea cu El Nino și să ne pregătim să facem zgomot!” transmit organizatorii.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Ia-ți biletul de aici: https://analogue.ro/tickets/

El Nino s-a născut la Craiova (România) și și-a început cariera la vârsta de 17 ani într-o garsonieră improvizată din dormitorul său.

În 2005, și-a lansat albumul de debut. Primele sale melodii hip-hop pe care le-a ascultat au fost cele compuse de BUG Mafia.

El compară hip-hop-ul cu o boală care nu poate fi vindecată.

În 2004 a ieşit primul album al artistului, „Texte de Sub Sud”, iar un an mai târziu a lansat „Torent” şi apoi „Blindat”.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activități de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 X 90 POSADA 3