930 x122 grota rece

Analogue festival

El Nino va concerta pe scena Analogue Festival. Vino să-l vezi!

El Nino va urca pe scenă la prima ediția a AnalogueFestival, în septembrie, pe platoul Făget din Mioveni.

Citiți și: Analogue Festival: la revedere, Mioveni! Ne vedem între 30 august și 1 septembrie 2024

„Nu vrem să ratați niciun gen de muzică la #AnalogueFestival2022, așa că să îi urăm bun venit unui alt artist hip-hop anul acesta pe scena de pe Platoul Făget, Mioveni.

Deci, hai să facem hip-hop toată noaptea cu El Nino și să ne pregătim să facem zgomot!” transmit organizatorii.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival al verii. Artiști gigant pe scena Analogue Festival

Ia-ți biletul de aici: https://analogue.ro/tickets/

El Nino s-a născut la Craiova (România) și și-a început cariera la vârsta de 17 ani într-o garsonieră improvizată din dormitorul său.

În 2005, și-a lansat albumul de debut. Primele sale melodii hip-hop pe care le-a ascultat au fost cele compuse de BUG Mafia.

El compară hip-hop-ul cu o boală care nu poate fi vindecată.

În 2004 a ieşit primul album al artistului, „Texte de Sub Sud”, iar un an mai târziu a lansat „Torent” şi apoi „Blindat”.

DESPRE FESTIVALUL ANALOGUE

Festivalul Analogue este o producție proprie a Centrului Cultural Mioveni ce va avea loc în perioada 2 – 4 septembrie pe platoul Făget din Mioveni.

Timp de 3 nopți și 3 zile, creatorii ANALOGUE îi vor surprinde pe fanii festivalului cu mici escapade, fie ele vizuale, fie de tip craft/artizanal sau muzicale, cu diverse genuri.

Nume mari din industria muzicală națională și internațională vor urca pe scenă. Detalii, aici – Trei zile și trei nopți de distracție! ANALOGUE Festival – un weekend de neuitat cu muzică & artă

Pe lângă muzică, programul festivalului va fi completat de o serie de activități de artă & tehnologie, dar și de alte activități (ateliere, jocuri interactive, sesiuni de wellness și relaxare în natură), adresate publicului de toate vârstele.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90