New Profesional Consult 930 x 122

campulung

ELENA LASCONI DEMOLEAZĂ PEREȚII LATERALI AI PIEȚEI CENTRALE DIN CÂMPULUNG PENTRU A O LĂSA ÎN FUNCȚIUNE

Prefectul Emanuel Soare și directorul cancelariei prefectului, câmpulungeanul Lucian Ionescu, au fost azi în municipiul Câmpulung, în Piața Centrală, pentru a găsi soluții în vederea desfășurării activităților comerciale în cadrul halei metalice . Aceștia au convenit cu primarul Elena Lăsconi și viceprimarul Nicolae Zaharia ca piața să fie reamenajată, prin demontarea pereților laterali din geam, pentru a face posibilă ventilarea aerului, prin amenajarea circuitelor pentru clienți și implementarea unor măsuri de dezinfectare, termometrizare și încălzire.

Citiți și: Prefectul cere anularea autorizației de reabilitare a celui mai mare bulevard din Argeș

În prezent, comercianții își desfășoară activitatea în exterior, respectând prevederile HG935/ 5.11.2020, prin care s-a suspendat activitatea piețelor agroalimentare în spații închise. Soluția propusă de reprezentanții Instituției Prefectului a fost agreată de către DSVSA Argeș .

“În acest moment toate piețele din județ sunt deschise și reamanajate, să îndeplinească noile cerințe. Am desființat anumite geamuri sau uși, s-a încercat această variantă și am avut înțelegere din partea instituțiilor. Autoritățile locale au responsabilitatea să implementeze soluțiile și să ofere un minim de condiții comercianților”, a declarat prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Citiți și: “La Câmpulung trebuie făcută administrație cu știință de carte, profesionalism și respect.”

În următoarele zile, viceprimarul Nicolae Zaharia se va ocupa de implementarea soluțiilor stabilite și de dezinfectarea integrală a halei metalice a Pieței Centrale din Câmpulung.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90