930 x122 grota rece

jandarmeria argeș

Elevii din Argeş, vizitaţi de jandarmi

Elevii din Argeş, vizitaţi de jandarmi.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

Peste 200 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Budeasa s-au bucurat astăzi de vizita jandarmilor argeșeni.

Jandarmii argeșeni desfășoară periodic activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță a elevilor și de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

 

 

„Astăzi am fost prezenți în cadrul Școlii Gimnaziale Budeasa (Structura Gălășești, Structura Calotești), unde le-am vorbit elevilor claselor primare și gimnaziale despre bullying și implicațiile sale morale și juridice, despre diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și despre delincvența juvenilă, teme adaptate fiecărei grupe de vârstă.

De asemenea, în cadrul vizitei noastre, am prezentat elevilor câteva materiale din dotarea Jandarmeriei Argeș (cască, scut, baston, vestă multifuncțională), încercând astfel să explicăm, pe înțelesul lor, meseria de jandarm și implicațiile acesteia în viața socială.

Jandarmeria Argeș are o prezență activă în cadrul instituțiilor de învățământ de pe raza județului Argeș, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare”, a transmis Jandarmeria Argeş într-un comunicat.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90