Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

Elevii din Argeş, vizitaţi de jandarmi

Elevii din Argeş, vizitaţi de jandarmi.

Citiți și: Pitești. Incredibil ce a făcut un bărbat în centrul orașului!

Peste 200 de elevi din cadrul Școlii Gimnaziale Budeasa s-au bucurat astăzi de vizita jandarmilor argeșeni.

Jandarmii argeșeni desfășoară periodic activități preventiv-educative în instituțiile de învățământ preuniversitar din județul Argeș, cu scopul de a crește gradul de siguranță a elevilor și de a preveni faptele antisociale în zona instituțiilor școlare.

Citiți și: Începe cel mai așteptat festival din Argeș! Recomandările autorităților pentru participanți

 

 

„Astăzi am fost prezenți în cadrul Școlii Gimnaziale Budeasa (Structura Gălășești, Structura Calotești), unde le-am vorbit elevilor claselor primare și gimnaziale despre bullying și implicațiile sale morale și juridice, despre diferite aspecte referitoare la normele de conviețuire socială, precum și despre delincvența juvenilă, teme adaptate fiecărei grupe de vârstă.

De asemenea, în cadrul vizitei noastre, am prezentat elevilor câteva materiale din dotarea Jandarmeriei Argeș (cască, scut, baston, vestă multifuncțională), încercând astfel să explicăm, pe înțelesul lor, meseria de jandarm și implicațiile acesteia în viața socială.

Jandarmeria Argeș are o prezență activă în cadrul instituțiilor de învățământ de pe raza județului Argeș, astfel că activitățile vor continua și în perioada următoare”, a transmis Jandarmeria Argeş într-un comunicat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

RAW FOTO 570 X 90