930 x122 grota rece

negocieri Uzina Dacia

Exclusiv. Blocaj la Dacia!

Exclusiv. Blocaj la Dacia!

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

În ședința de negocieri din data de 28 noiembrie 2023, Sindicatul Autoturisme Dacia și-a menținut solicitările exprimate în cadrul ședinței anterioare.

Din păcate, Administrația nu a venit cu nicio propunere nouă, adoptând astfel o atitudine de tergiversare a negocierilor.

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

SAD consideră această atitudine ca nefiind benefică bunului mers al negocierilor.

Comisia de negociere a Sindicatului Autoturisme Dacia condamnă modul în care Administrația de la Dacia înțelege să poarte o negociere.

Exclusiv. Blocaj la Dacia!

Membrii Sindicatului Autoturisme Dacia, având o vastă experiență în negocierea Contractului Colectiv de Muncă, solicită Administrației abordarea negocierilor cu responsabilitate și încheierea contractului la termenele stabilite.

Următoarea ședință de negociere va fi vineri, 8 decembrie 2023.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Aurel Lungu spune:

    Așa a fost din 99 o lungesc că sa nu creadă lumea că nu s-au negociat și la sfârșit găsesc o sumă comuna de ambele părți.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3