Donaris 930 x 122

budeasa

EXCLUSIV! ULUITOR! E.COLI LA UN IZVOR DIN BUDEASA (FOTO ŞI VIDEO)

Direcţia de Sănătate Publică Argeş a descoperit E.coli la cel mai important izvor din comuna Budeasa, de lângă Primărie, dar nu a făcut niciun anunţ public în acest sens, limitându-se doar să îl închidă după o anumită perioadă de timp. În contextul în care trei bebeluşi din Argeş şi-au pierdut viaţa din cauza infestării cu E.coli şi alţii au fost grav bolnavi, având nevoie de dializă, dar încă nu se ştie sursa, atitudinea celor de la DSP Argeş este de-a dreptul strigătoare la cer!

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Izvorul din Budeasa la care facem referire este cel mai frecventat din zonă, multă lume venind special aici să ia apă. La izvor s-au făcut ulterior lucrări de curăţire, dar analizele ulterioare au arătat că E.coli nu a dispărut. În aceste condiţii, a fost pus un afiş pe care scrie că apa nu este potabilă. Neştiind că este vorba despre E.coli, unii oameni continuă să bea apă de la acest izvor, care reprezintă acum un adevărat atentat la sănătatea publică!

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Am contactat-o pe Sorina Honţaru, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Argeş, care ne-a confirmat prezenţa E.coli în apa izvorului. „Este o singură colonie de E.coli. Sunaţi-mă dimineaţă şi vă dau mai multe amănunte!”, ne-a spus Honţaru. Doamna director, ar fi trebuit să ieşiţi dumneavoastră cu un anunţ privind această situaţie, şi nu să vă întrebe presa, pe care să o puneţi apoi să vă sune într-o zi de luni pentru detalii! Degeaba v-o fi cerut demisia prefectul Cristian Soare în contextul crizei bebeluşulior cu sindrom hemolitic uremic?

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90