930 x122 grota rece

mall

Femeie abordată de un vânzător de parfumuri la Mall! A dat cu pumnul!

O femeie a avut parte de șocul vieții sale în momentul în care a vrut să iasă din parcarea unui Mall. Aceasta a fost abordată de un vânzător de parfumuri care a întrecut orice limită, notează Cancan.ro

Citiți și: Exclusiv. Mutare surpriză: Pleacă Zara din Centru? Care ar fi destinația

Întâmplarea a avut loc în parcarea unui cunoscut Mall din Cluj.

Șoferița a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut, iar povestea ei a uimit pe toată lumea.

Citiți și: Pitești, în topul mall-urilor din România

Bărbatul care vindea parfumuri ”fake” a venit la femeie în momentul în care aceasta se pregătea să părăsească parcarea centrului comercial.

Șoferița nu a vrut să cumpere nimic și a încercat pe cât posibil să limiteze interacțiunea cu bărbatul. Tocmai atunci au început problemele.

„În parcarea la Vivo, au apărut mai mulţi indivizi care încearcă să vândă parfumuri (fake bănuiesc eu, deși iți arată că au antifurt). Nu m-ar fi deranjat atât de tare dacă nu ar fi venit insistent la maşina mea, mi-au bătut în geam şi deşi le-am zis că nu mă interesează, îmi zicea că sunt nebună şi să deschid odată. I-am făcut semn să plece, însă el a pus parfumuri pe maşină şi pe capotă”, a scris femeia pe un grup de Facebook destinat clujenilor.

Cum s-a terminat totul

Șoferița a încercat să îl convingă pe bărbatul respectiv să plece și să îi ofere ocazia să iasă cu mașina din parcare, însă fără niciun rezultat. În cele din urmă, enervată de întreaga situație, femeia a pornit mașina și a început să plece de pe loc.

Doar atunci vânzătorul a plecat, nu înainte să dea cu pumnul în capota mașinii.

„I-am zis în repetate rânduri că nu sunt interesată, iar acesta nervos a încercat să îmi deschidă portiera maşinii, trăgând continuu de portieră, noroc că era blocată. Ca femeie, fiind singura în maşină, vă spun, e nasol. Am dat să plec, şi abia atunci şi-a luat parfumurile de pe maşină şi mi-a dat un pumn în capotă. Am pus o poză cu el, încercând la altă maşină. Eu ştiu că încearcă lumea să facă bani şi să trăiască în aceste vremuri, dar nu se procedează aşa”, a mai adăugat aceasta.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90