EcoMoto 930×122

abandonare

Femeie din Argeș amendată cu 2400 € pentru că a aruncat pisoii în drum!

Argeș. Amendată cu 12.000 de lei pentru abandonarea unor pisoiași!

Citiți și: Amendă zdrobitoare pentru șoferi

Polițiștii Biroului Protecția Animalelor Argeș au depistat, în baza unei sesizări, o femeie de 48 de ani, din Leordeni, despre care s-a stabilit, în urma verificărilor, că a abandonat doi pui de pisică, în vârstă de aproximativ 21 de zile, pe un teren viran de pe raza localității de domiciliu.

Argeș. Amendată cu 12.000 de lei pentru abandonarea unor pisoiași!

Având în vedere că în aceste condiții, cele două exemplare feline se aflau într-o situație cu potențial letal, polițiștii au emis un ordin de plasare a animalelor într-un adăpost, cele două exemplare feline fiind preluate și cazate la un asăpost specializat de pe raza comunei Moșoaia.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Ca urmare a abaterii constatate, femeia în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 12.000 de lei, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor.

Foto: Descriptiv (Sursa: Decorexpro.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Toma spune:

    îi va plăti oare ???

  • Dragnea Catalina spune:

    Fenomenul abandonului cainilor si pisicilor va putea fi diminuat doar cu mijloace coercitive.Doar asa,de frica,sadicii care condamna la moarte lenta animale care nu pot supravietui singure se vor mai potoli!

  • Marian spune:

    Ar trebui si macar cateva luni de puscarie , in care sa fie obligata sa ingrijeasca animalele comunitare,Javra dracului imputita de criminala !

  • MARA spune:

    eu am probleme cu vecinul de la nivelul inferior, nu accepta idea ca am pisici si mai ajut pe cele bolnave, imi este frica

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3