New Profesional Consult 930 x 122

verificări covid

Femeie prinsă la păcănele fără certificat verde

Activitățile de verificare ale polițiștilor continuă în județul Argeș.

Citiți și: Argeș: Peste 300 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii

Astfel, peste 350 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri, au acționat în ultimele 24 de ore pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul Covid-19, în zone aglomerate, la agenții economici, dar şi în mijloacele de transport în comun.

În timpul verificărilor, în cursul zilei de ieri, 07 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au depistat, într-o sală de jocuri de noroc, de pe raza de competență, o femeie de 46 de ani, care nu deținea certificat verde.

Citiți și: Sărbătorile se apropie, iar argeșenii fug din carantină

Aceasta a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar în ceea ce privește operatorul economic, a fost înștiințat Inspectoratul Teritorial de Muncă, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

În total, în cadrul activităților de verificare efectuate de polițiști au fost verificate 1.699 de persoane, 131 de mijloace de transport, precum și 126 de societăți comerciale.

Conform IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 105 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.000 de lei, după cum urmează:

99 de sancțiuni, în valoare de 4.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

6 sancțiuni, în valoare de 1.500 de lei, ca urmare a nerespectării interdicțiilor de deplasare.

Foto descriptiv: ȘtiriSuceava.net

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90