Donaris 930 x 122

verificări covid

Sală de jocuri deschisă în miez de noapte, cu clienți fără certificat verde

Poliţiştii argeşeni sunt în continuare la datorie, alături de jandarmi, pompieri, poliţişti locali şi reprezentanţi ai altor autorităţi, cu care acţionează în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii şi combaterea infectării cu coronavirus.

Citiți și: Argeș: Peste 300 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii

Astfel, în urma verificărilor din ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au constatat că o sală de jocuri de noroc, de pe raza de competență, nu a respectat programul de lucru, fiind deschisă publicului, după ora 22.00.

De asemenea, conform IPJ Argeș, în incinta sălii, au fost identificați trei bărbați, de 20, 21, respectiv 32 de ani, care nu dețineau certificat verde.

Citiți și: Femeie prinsă la păcănele fără certificat verde

În urma celor constatate, operatorul economic a fost sancționat contravențional, cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii 55/2020.

În total, în cadrul acțiunilor, polițiștii au verificat 1.715 persoane, 115 mijloace de transport în comun, precum și 107 societăți comerciale.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, un număr de 81 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.000 de lei, după cum urmează:

76 de sancțiuni, în valoare de 4.000 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măștii;

o sancțiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării;

patru sancțiuni, în valoare totală de 5.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurilor de diminuare a impactului riscurilor.

Foto descriptiv: Bucuresti Business

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3