EcoMoto 930×122

verificări covid

Sărbătorile se apropie, iar argeșenii fug din carantină

Sărbătorile vin, iar argeșenii refuză să mai stea în izolare.

Citiți și: Argeș: Peste 300 de amenzi date de polițiști pentru nepurtarea măștii

În ultimul timp, mare parte a amenzilor aplicate de polițiștii argeșeni au fost pentru nerespectarea măsurilor de carantină sau izolare.

Doar în ultimele 24 de ore, în urma verificărilor la domiciliu a persoanelor pentru care este instituită măsura izolării sau carantinării, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, deoarece măsurile nu au fost respectate, persoanele în cauză nefiind găsite la adresa declarată.

Citiți și: Femeie prinsă la păcănele fără certificat verde

De asemenea, au fost aplicate și zeci de sancțiunile pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție.

IPJ Argeș transmite că, în cadrul activităților desfășurate în ultimele 24 de ore, au fost verificate 3.536 de persoane, 128 de mijloace de transport în comun, precum şi 126 de societăţi comerciale.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat, conform Legii 55/2020, 61 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 15.500 de lei, după cum urmează:

– 53 de sancţiuni, în valoare totală de 3.500 de lei, ca urmare a nepurtării sau purtării necorespunzătoare a măştii;

– o sancţiune, în valoare de 3.000 de lei, pentru organizarea de activități pentru care au fost instituite restricții;

– șapte sancţiuni, în valoare de 9.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de carantină sau izolare la o adresă aleasă.

Foto descriptiv: Playtech.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90