930×122 CAPRA 5

cinematograful bucurești

Film în premieră la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 14 mai 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Mere”, cu Aris Servetalis, Sofia Georgovassili și Anna Kalaitzidou în rolurile principale, în regia lui Christos Nikou.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

Întreg globul cade victima unei pandemii ce provoacă amnezia subită. Ariseste, un bărbat între două vârste, este pacient într-un program ce ar trebui să-l ajute să-şi creeze o nouă identitate.

Citiți și: Film în premieră la Cinematograful „București”

În urma tratamentului ce presupune sarcini zilnice menite să-i creeze noi amintiri pe care le documentează apoi în imagini, Aris începe încetul cu încetul să revină la viaţa obişnuită. O întâlneşte pe Ana, o femeie aflată şi ea în program.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

CASA CU PĂPUȘI

Duminică, 15 mai 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Casa cu păpuși”.

Regia îi aparține lui Tudor Platon, în rolurile principale fiind Ana-Maria Bondar, Aura Chindea, Ileana Crăciun, Viorica Crăciun, Elena Laslu și Tudor Platon.

Casa cu Păpuși este o incursiune într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani.

Departe de bărbați și de lumea dezlănțuită, Cica, Nana și prietenele lor se izolează voluntar într-o vilă de pe Valea Oltului. Împreună, împletesc pofta de viață cu amintirile, melancolia cu veselia, bârfele cu bancurile. Totul pentru a întreține iluzia că pentru ele timpul nu a trecut și că sunt aceleași fete tinere, frumoase și îndrăgostite din urmă cu 50 de ani.

Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90