930 x122 grota rece

cinematograful bucurești

Super filme în acest weekend la Cinematograful de artă „București”

Sâmbătă, 13 mai 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Cina perfectă”, regizat de Davide Minnella, în rolurile principale fiind Salvatore Esposito, Greta Scarano, Gianluca Colucci, Gianfranco Gallo și Antonella Attili.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

„Cina perfectă” este o poveste de dragoste puțin probabilă. Carmine este bun la suflet, în timp ce Consuelo este iute la mânie și o profesionistă talentată în domeniul gastronomiei. La prima vedere, tot ce au în comun este o copilărie dificilă. Cu toate acestea, ei împărtășesc o pasiune care îi aduce împreună, și mai mult decât atât, îi face să se îndrăgostească. Nu este doar un film despre mâncare. Așteptați-vă la o comedie polițistă sub aripa romantismului.

Citiți și: Cinematograful „București”: Film în premieră, în acest weekend

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Filmul a avut premiera în România, în data de 17 martie 2023.

Duminică, 14 mai 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Dark Ages”, regizat de Tom Wilson, în rolurile principale fiind Una Toma și Diana Gheorghian.

Carmen, o artistă în vârstă, se întoarce acasă după o lungă absență și aruncă în haos viața vecinei ei – Angela, o mamă singură a trei copii. Prezența boemă și excentrică a lui Carmen exercită un apel magnetic pentru fiica Angelei, Sara, care la 14 ani tânjește să evadeze din lumea mamei ei. Carmen speră să o folosească pe Sara pentru a-și termina ultima lucrare de artă, o interpretare terifiantă a propriei sale filozofii radicale anti artă.

Filmul a avut premiera în România, în data de 5 mai 2023.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90