930 x122 grota rece

cinematograful bucurești

Filme românești de mare succes, on-line la Cinematograful „București”

Weekend-ul acesta, filme românești de mare succes se vor difuza on-line la Cinematograful „București”.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

Sâmbătă, 17 aprilie 2021, de la ora 18.00 se va difuza filmul „Veronica”, iar duminică, 18 aprilie 2021, de la aceeași oră se va difuza filmul „O vară de neuitat”. Link-urile pentru cele două filme on-line vor fi postate pe pagina de Facebook a Cinematografului de artă „București”.

Filmul „Veronica”, o capodoperă a cinematografiei românești din 1973, cu actori precum Dem Radulescu, Lulu Mihăescu și Margareta Pâslaru este astăzi un film fermecător pentru copii.

Citiți și: Film în premieră la Cinematograful „București”

Într-o lume magică, realizată cu peisaje de vis, mereu pusă pe soții și energie exuberantă, Veronica, o fată care crește într-o casă pentru copii, primește un cadou de ziua de nașă de la zână, jucată de Margareta Pâslaru, o pungă magică care va îndeplini orice dorință.

Veronica refuză să împărtășească acest cadou altor copii și pentru aceasta este pedepsită de Zână. Din acest moment aventurile de vis ale Veronicăi devin foarte interesante.

O vară de neuitat” este un film dramatic din 1994, regizat și produs de Lucian

Pintilie. O coproducție româno-franceză, bazată pe un capitol dintr-un roman al lui Petru Dumitriu, îl are în rol principal pe Kristin Scott Thomas, în rolul aristocratului maghiar Marie-Thérèse Von Debretsy.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90