Donaris 930 x 122

cinematograful bucurești

Film în premieră la Cinematograful „București”

Sâmbătă, 8 aprilie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul „Aftersun: A fost odată ca o vară”, regizat de Charlotte Wells, în rolurile principale fiind Paul MescalFrankie CorioCelia Rowlson-Hall și Sally Messham.

Citiți și: Pitești. Film în premieră, bazat pe „un controversat caz real”

 

Citiți și: Cinematograful „București”: Film în premieră, în acest weekend

Sophie, o fetiță de 11 ani, se bucură din plin de timpul petrecut cu tatăl ei iubitor și idealist, Calum (Paul Mescal), într-una din rarele lor vacanțe. În vreme ce lumea adolescenței se ivește la orizont, Calum se luptă singur cu greutățile vieții din afara rolului de tată. Douăzeci de ani mai târziu, amintirile dragi ale lui Sophie din acea ultimă vacanță împreună sunt adunate într-un zguduitor portret al relației lor. Prin ele, devenim martori la încercarea ei de a împăca imaginea tatălui pe care o cunoștea cu cea care îi rămăsese străină, transpusă în superbul și copleșitorul debut al lui Charlotte Wells.

Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Filmul a avut premiera în România, în data de 3 martie 2023.

Duminică: ”Spre Nord”

Duminică, 9 aprilie 2023, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Spre Nord”, regizat de Mihai Mincan, în rolurile principale fiind Soliman Cruz, Niko Becker, Alexandre Nguyen și Bart Guingona.

Filmul este inspirat din fapte reale.

1996, undeva pe mare. Joel, un marinar credincios filipinez descoperă un pasager român urcat clandestin pe vasul pe care lucrează. Știind că tânărul Dumitru riscă să fie aruncat peste bord dacă va fi descoperit de căpitan și ofițeri, Joel intră într-un joc periculos de a-l salva, implicându-și echipajul, credința în Dumnezeu și deopotrivă, viața unui om nevinovat.

Prețul unui bilet la acest film este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90