New Profesional Consult 930 x 122

impozite

Firme din domeniul imobiliar, somate de Primărie!

Firme din domeniul imobiliar, somate de Primărie!

Citiți și: Anunț oficial: Primăria Pitești angajează!

Primăria Pitești a emis noi somații conform HCL 190/2021 care privește stabilirea unui impozit majorat pentru cei care au proprietăți (terenuri și clădiri) neîngrijite.

Pe site-ul Primăriei – www.primariapitesti.ro – a fost deja publicat procesul verbal de afișare a somațiilor emise conform HCL 190/2021 privind aprobarea Regulamentului de stabilire a criteriilor și procedurii de încadrare a clădirilor/ terenurilor situate în intravilanul Municipiului Pitești, în categoria neîngrijite, în vederea majorării impozitului pentru acestea cu 500%.

Citiți și: Fiscul dă buzna! Controale de amploare

Sunt vizate de aceste somații 24 de persoane fizice (ale căror date personale, mai puțin adresele, sunt anonimizate, conform legii privind datele cu caracter personal) și patru firme.

Cei patru agenți economici somați sunt SC Titidan SRL, SC Văcărești Investiții SRL , SC Premium Elegance Invest SRL și SC Twin Towers SRL. Majoritatea sunt angrenați în investiții imobiliare și dețin terenuri pe care nu le îngrijesc corespunzător.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3