NOR CURIER 930X122

demitere florin cîțu

Florin Cîțu a demisionat de la șefia PNL

Florin Cîțu a anunțat în urmă cu puțin timp că și-a depus demisia din funcția de președinte PNL.

Citiți și: Liderul AUR: „Cîţu, fă-ţi bagajele! Românii nu te mai vor!”

Anunțul a fost făcut după ședința Biroului Executiv convocată de acesta, ședință unde nu a fost făcut cvormul necesar.

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor mei. Nu s-a putut, nu au fost acolo, aşa că doar am înregistrat-o la partid. Din acest moment am demisionat din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal”, a declarat Cîţu, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că, dacă nu era coaliția guvernamentală cu PSD, ar fi continuat în funcția de lider al PNL.

Întrebat dacă va demisiona și din funcţia de preşedinte al Senatului, Florin Cîțu nu a dat un răspuns clar: „(…) vom vedea ce se va întâmpla şi acolo”

Știre în curs de actualizare

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Un cetatean spune:

    Pai cand duci partidul la 10% ar trebui sa pleci… Chestia e ca dupa ce te-ai aliat ca partid cu PSD nu prea mai ai cum sa cresti, probabil in curand vom vedea „liberalii adevarati” parasind barca precum sobolanii si inscriindu-se in PSD. Intrebarea este cine le va lua locul pe scena politica, fiindca acum pare ca nu va mai exista nicio alternativa contra PSD cand mergi la vot. Poate USR, dar astia in afara de faptul ca injura PSD din cand in cand nu fac nimic altceva, nu si-au respectat nicio promisiune electorala si par preocupati doar sa-si dea in cap unii altora in propriul partid.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3