930 x122 grota rece

cristian gentea

Gentea, anunț de ultimă oră despre noul Stadion „Nicolae Dobrin”!

Gentea, anunț de ultimă oră despre noul Stadion „Nicolae Dobrin”!
Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, vine cu vești bune privind proiectul noului stadion care va fi construit în Trivale.
„După ce vineri, 30 septembrie 2022, prin administratorul public Lucrețiu Tudor, am predat la Compania Națională de Investiții studiul de fezabilitate și hotărârea de consiliu local privind obiectivul de investiții „Construire Stadion <Nicolae Dobrin>”, astăzi, 04 octombrie, am depus la Ministerul Sportului documentația tehnică la faza studiul de fezabilitate în vederea inițierii Hotărârii de Guvern pentru demolarea bazei sportive existente.
Să fie într-un ceas bun!”, transmite Cristian Gentea.
Recent, primarul a prezentat pe larg, inclusiv prin intermediul unui clip video, proiectul noului Stadion „Nicolae Dobrin”.
ePitești.ro a scris pe larg despre acest subiect. Detalii, AICI

Eco moto 555×222

Comentarii

6 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Mai lasa-ne, bai, primare cu gargara asta zilnica, ca ne-am saturat sa ne anunti studii de fezabilitate si licitatii fara sa vedem nimic concret. Ba, Genteo, stie toata lumea ca studiile de fezabilitate date cui trebuie din anturaj sunt specialitatea PSD-ului (nu ca PNL n-ar fi la fel de parsiv), asa ca macar ai bunul simt sa nu ni le mai anunti ca pe niste mari realizari. Nu sunt, sunt doar niste bani multi dati cui stii tu si aia din partid. Dupa ce ca risipesti bani cu nemiluita de la buget pe fotbal, mai iesi si ca paduchele in frunte, cum se zice la tara, de parca am fi toti niste spalati pe creier care se mai uita inca in gura ta si a PSD-ului. Fii dracului mai modest un pic, ca nu ai nici pe departe valoarea si utilitatea pentru oras pe care ti-o masori tu cu prajina la nas!

  • Marian spune:

    Pe calea Depozitelor când toarnă covor asfaltic și reface iluminatul?

  • Alex spune:

    Bravo domn primar!!! La centru de copii și juniori nu dați o apa plata mai nou se plătește și taxa 100 lei pe luna ca nu are clubul bani de salarii pt milogii de antrenori fără licențe și fără personalitate. Nu sunt sătui de șpaga de la părinți ca se joaca doar pe șpaga de la 5 ani

  • radu iulisn spune:

    N – aș fi scris , dar cand văd un asemenea limbaj primitiv , chiar grobian ,mă văd dator s – o fac .
    Să avem o asemenea infrastructură după 60 de ani , nu – i puțin lucru .
    Frustrații , de obicei oameni mediocri , sunt cei mai vocali și contestatari .
    Evident. critica e necesară , dar balanța trebuie echilibrată .

  • Cristian spune:

    Str depozitelor pe când? Asta ne doare. Dar primarul pe proiecte de unde ciugulește bani semafoare stadion sala polivalentă etc.

  • Gelu Egry spune:

    Pentru cine se face stadionul? Cum se justifică necesitatea lui?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90