EcoMoto 930×122

cristian gentea

Gentea nu o are „la suflet” pe tânăra șefă: Sunteți degeaba, nu aveți autoritate!

Gentea nu o are „la suflet” pe tânăra șefă: Sunteți degeaba, nu aveți autoritate!

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Primarul Cristian Gentea a „urecheat-o” astăzi, în ședința de Consiliu Local, pe Diana Tomescu, tânăra și proaspăta directoare de la societatea Salpitflor Green S.A.

Totul a pornit de la situație pe care consilierul Sebastian Nedelcu (USR) a semnalat-o în cadrul ședinței. Acesta a susținut că a fost afectat un spațiu amenajat de piteștenii de la o asociație de proprietari din cartierul piteștean Prundu.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Concret, angajații societății conduse de Diana Tomescu ar fi trebuit să ridice mai multe anvelope, însă oamenii ar fi reclamat că personalul de la Salpitflor ar fi luat și mobilierul amenajat. Directoarea susține că lucrurile nu au stat așa.

„Nu vreau să cred că am fost mințit, dar acolo, în Prundu, unde ați spus că ați fost și ați făcut curat și nu s-au ridicat decât anvelopele, vă dau pozele, s-a ridicat absolut tot. Acea fântână nu mai este acolo, am înțeles că cine a fost din partea dumneavoastră a vorbit foarte urât, a țipat la oamenii din zonă”, a spus consilierul Sebastian Nedelcu.

Nu aveți niciun fel de autoritate! Sunteți degeaba!

„Le-am spus de bicicletă să o ridice, pentru că bicicleta avea cești de cafea, farfuriuțe și diverse obiecte…”, a spus Diana Tomescu.

Însă edilul Gentea i-a dat replica imediat: „La începuțul ședinței a fost vorba doar de anvelope. Așa ați spus. Acum spuneți că era vorba și de bicicletă și până la urmă a luat și fântâna”.

„Le-am spus să ridice tot ce înseamnă deșeuri de pe spațiul verde. Au ridicat ce au apreciat dumnealor…”, a mai spus șefa Salpitflor, care a încercat să se apere, insistând asupra faptului că le-ar fi zis angajaților să ridice doar deșeurilor.

„Înseamnă că nu aveți niciun fel de autoritate acolo. Dacă le-ați spus ceva și ei au ridicat altceva înseamnă că sunteți degeaba”, a spus primarul Cristian Gentea.

„Nu le-am luat noi, domnule primar”,  a spus în cele din urmă Tomescu.

Situația va fi verificată pentru a se stabili ce s-a întâmplat cu exactitate la asociația de proprietari din Prundu.

Întreaga discuție, în materialul video de mai jos:

Amintim că Diana Tomescu a ajuns la șefia societății Salpitflor Green S.A. în urma unui concurs. Aceasta a lucrat doar la stat și are pe mână sute de angajați.

Pe aceste teme, ePitești a realizat, în exclusivitate, două materiale pe care le puteți (re) citi:

AICI EXCLUSIV. Nouă directoare în Pitești, soție de judecător, joburi doar la stat

și

AICIPitești. Directoare la doar 33 de ani are „la mână” sute de oameni!

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

7 comentarii

  • Ivan Cornel-Alexandru spune:

    Pitești – oraș târg populat cu cetățeni pe măsură, dacă devine o normalitate ca în 2023 sa ai spatii verzi cu cauciucuri și biciclete sudate, atunci ne merităm soarta.. ăștia-s cetățenii, atât merita! Respect doamna directoare pentru atitudine!

  • Ghitulescu Cristian spune:

    Apropo de Salpitflora, nu știu unde este buba, la primărie sau la ei, dar va semnalez iar faptul că pe str Decebal din cartierul Războieni, s-a solicitat toaletarea copacilor de lângă locurile de parcare, fapt care nu a fost luat în seamă. Rusine pt amândoi, primărie și această societate. Va doresc amândurora sa găsiți în fiecare dimineață gainat de ciori pe mașină. Orice contract are la bază datorii și obligații. Datoria mea este sa plătesc și a dvs. este sa asigurați condiții, nu numai sa desenați niște linii pe asfalt și sa va bucurați pt bani luați pt nimic din buzunarul celor care,atenție, va votează.

  • George spune:

    Da matale, in normalitatea invocată nu ești tot pitestean „targovet” nea Ivan? Hai las-o mai moale ca se vede ca o cunosti bine pe d-na pe care… o respecti… ca un adevărat domn „pt..atitudine”!? Dupa mata așadar, dl. primar Gentea merita si-o palmă de la doamna… Și în continuare observam ca… soarta asta cu doamna sef… ne-o merităm… Nu e in regula nea’ Ivan… cel puțin cu exprimarea in română … Dacă ai vrut să iasă altceva…

  • Vasile plescan spune:

    Nea Cristi, lasa bre teatru, dna directoare a procedat corect, vere luați tot sa ramana doar iarba ca nu face ce vrea fiecare pe dom public cum il taie capu sa amenajeze cu biciclete, ace,brice si carice.
    Dna directoare, sunt niste… in primarie, trimiteți colegii sa le ridice, sa vina si cu lopeti la ei

  • Gabi spune:

    Pai domnișoara la deranjat pe marele primar Gentea , pe strada Exercitiu este o doamna cu o rulota ( cică este aprozar , vinde marfa pe trotuar ) care cotizează de ani de zile lor nu știu unde , ca nu se stinge nimeni de ea , și vine Gentea acum și face el mare scandal ca se eliberează un spațiu care ar trebui sa fie verde , dar sa nu deranjezi pe ai lui !

  • Enea spune:

    Un primar nepriceput și răutăcios care nu a făcut nimic

  • okvijan spune:

    pai doamna asta nu stiee ce- trebuie sa faca..?in domeniul ei lucreaza..bai sunt uni sefi..treziti acolo..hmm nicinu trebuia dnl primar sa intervina.ea trebuia s faca totul//asta e neinpirata-ca sefaaa…hhahaa

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3