Donaris 930 x 122

molivisu

EXCLUSIV! GUVERNUL DĂ BANI CU ÎMPRUMUT PENTRU STAȚIUNEA MOLIVIŞU

Guvernul a luat astăzi o decizie extrem de aşteptată de primăriile argeşene Arefu, Cicăneşti şi Brăduleţ.

Citiți și: Pur și Simplu Verde organizează un concurs pentru adolescenți privind implicarea lor în viitorul orașelor

Cele trei primării nu au banii necesari pentru a-și coperi cota cu care trebuie să participe la construirea staţiunii de schi Molivişu din Munţii Ghiţu. Executivul va împrumuta primăriile cu bani din Trezorerie. Împrumuturile vor fi contractate fără limită de îndatorare, până la sfârşitul lunii iulie, de la Ministerul Finanţelor. Perioada de rambursare a creditelor este de până la 20 de ani.

Consiliul Judeţean Argeș este, de asemenea, asociat în proiect, dar, spre deosebire de cele trei primării, instituția dispune de fonduri proprii pentru acoperirea cotei sale de contribuţie.

Citiți și: VIDEO: Cum te protejezi de COVID când mergi la schi

Termenul limită de finalizare a proiectului Molivişu, care beneficiază de finanțare europeană, este decembrie anul acesta. Lucrările sunt mult întârziate. În cazul în care nu vor fi finalizate până la termenul asumat, banii europeni vor trebui returnați, iar de proiect se va alege praful și pulberea.

 

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441