930 x122 grota rece

drogați

Haos în Pitești! Doi tineri conduceau drogați, fără stres, prin oraș

Haos în Pitești! Doi tineri conduceau drogați, fără stres, prin oraș

Citiți și: Tineri prinși drogați la volan! Unul avea doar 19 ani

Polițiștii au prins, în noaptea de 27 spre 28 august, doi tineri conducând prin Pitești, ambii sunt influența substanțelor psihoactive.

A fost vorba despre un tânăr de 23 de ani care conducea pe str. Nicolae Dobrin și de o tânără, tot de 23 de ani, care conducea pe bld. Frații Golești.

Citiți și: Atenție, șoferi! O banală pastilă de răceală pozitivează testul antidrog! Lista, aici

Inspectoratul de Poliție Argeș transmite:

,,În noaptea de 27 spre 28 august a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistrat un tânăr de 23 de ani, din Bradu, care conducea un autoturism pe str. Nicolae Dobrin din Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, tânărul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin.2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Haos în Pitești! Doi tineri conduceau drogați, fără stres, prin oraș

În noaptea de 27 spre 28 august a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistrat o tânără de 23 de ani, din Poiana Lacului, care conducea un autoturism pe bld. Frații Golești din municipiul Pitești, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, a rezultat că se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Ca urmare a celor constatate, tânăra a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge și urină, pentru confirmarea prin analize de specialitate a substanței detectate.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336, alin. 2 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, informează autoritățile.

Sursă foto: Descriptiv/ziarconstanta.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90