930×122 CAPRA 5

sancțiuni trafic

Tineri prinși drogați la volan! Unul avea doar 19 ani

A fost din nou razie pe drumurile din județ.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Polițiștii argeșeni au continuat acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altor instituții. Scopul acestor acțiuni este prevenirea și combaterea unor situații de risc pentru cetățeni, precum și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În total au fost verificate 1484 de autoturisme și au fost efectuate 711 testări cu aparatele etilotest sau Drugtest, transmite IPJ Argeș.

Citiți și: ,,Măcel” în Pitești. Ce au găsit polițiștii întrece orice imaginație!

În urma verificărilor, mai mulți șoferi au picat testul pentru droguri.

Este vorba despre trei tineri în vârstă de 19 ani, 22, respectiv 24 de ani.

Șoferi drogați prinși de polițiști la volan

Polițiștii l-au depistat pe tânărul de 19 ani, din comuna Arefu, conducând un autoturism pe raza localității Curtea de Argeș. Acesta a fost tras pe dreapta de oamenii legii, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

În urma testării cu aparatul din dotare, s-au obținut indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive.

Șoferul de 22 de ani a fost depistat de polițiștii rutieri conducând cu viteză excesivă pe raza localității Ștefănești. În urma testării cu aparatul Drugtest, rezultatul a ieșit pozitiv cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive în organism.

În ceea ce îl privește pe tânărul de 24 de ani, acesta a fost prins de polițiști chiar pe străzile din Pitești. Testat cu aparatul Drugtest, și acesta a ieșit pozitiv.

Conducătorii auto au fost conduși la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină. Aceste probe vor fi folosite pentru a stabili cu exactitate consumul unei substanțe interzise.

În toate cele trei cazuri polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unei substanțe psihoactive. Totodată, permisul de conducere le-a fost reținut, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv: arhivă

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3