NOR CURIER 930X122

sancțiuni trafic

Inconștienți cu BMW! Fără permis, prinși cu viteză amețitoare!

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 184 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 45.000 de lei.

Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 16 permise de conducere și au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Citiți și: Șoferiță amendată și lăsată fără permis

ȘOFERI PERICOL PUBLIC

În noaptea de 27 spre 28 iulie a.c., polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au desfășurat o acțiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive, și pentru depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Astfel, polițiștii rutieri câmpulungeni au depistat, pe DN 73, pe raza localității Mihăești, un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism – marca Volkswagen Golf, cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu 141 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de a conduce.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism marca VMW Seria 3, pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 131 km/h.

Cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de a conduce.

În urma abaterilor la regimul rutier constatate, au fost aplicate în total 16 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 15.000 de lei, totodată fiind reținute 6 permise de conducere și retrase 4 certificate de înmatriculare.

CONDUCEA FĂRĂ DREPT

În ziua de 27 iulie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un tânăr de 18 ani, din comuna Căldăraru, care conducea un autoturism marca BMW, pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, fără a deține permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Foto descriptiv

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • John spune:

    Bravo.asta da activitate.aici e pericolu în orase și locuri aglomerate.da când îl vezi pa fratila mărin mălai mare haplea ca sta la panda la dispensaru lunca Corbului sa vâneze la ieșire șoferii stresați de drumurile proaste și aglomeratie te minunezi de asa milițieni din politia circulatie.poate atâta îl duce pa el tartacuta aia goala

  • Ionul Atomic spune:

    Articolul tocmai ți-a descris cum poliția a oprit un tembel de 18 ani care se plimba fără permis prin oraș. Ești capabil să pricepi tot ce înseamnă asta? Dacă mai iau după ce ai scris mai sus, nu cred. Dacă unul din exemplele din știre ți-ar calcă familia pe trecere(sau nu) ai mai fi așa de înțelegător? Poliția procedează foarte bine. Greșești, plătești.

  • Marius spune:

    Tu nai înțeles pe el îl omoară frica de Frățilă sa nui dea vreo amenda nu viteza unora fără permis și beti

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3