EcoMoto 930×122

sancțiuni trafic

Pericol pe străzile din județ. Șoferi beți și fără permis, prinși de polițiști în trafic

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii argeșeni au desfășurat acțiuni în trafic, pentru creșterea siguranței circulației pe drumurile publice și a disciplinei în respectarea regulilor de circulație.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

În cele două zile, în urma acțiunilor, polițiștii rutieri au constatat și sancționat 389 de abateri la regulile de circulație pe drumurile publice. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de aproximativ 100.000 de lei, totodată fiind reținute 19 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare.

În ziua de 29 mai a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat pe DC 305 de pe raza comunei Aninoasa, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere. Tot în cursul zilei de 29 mai, în jurul orei 21:00, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au depistat pe DJ 659A, pe raza Orașului Costești, un bărbat de 51 de ani, din aceeași localitate, care conducea un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Citiți și: Argeș: Pericol de moarte pe șoselele din județ!

De asemenea, polițiștii argeșeni au depistat în trafic un alt șofer, în vârstă de 25 de ani, din orașul Târnăveni, județul Mureș, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localității Drăganu. Acesta a prezentat pentru verificări un permis de conducere emis de autoritățile din Ungaria, act ce figura anulat.

Un alt șofer, în vârstă de 40 de ani, de data aceasta din Câmpulung, care conducea un autoturism pe DC 305, având dreptul de a conduce suspendat, a fost oprit în trafic de polițiști, pe raza comunei Aninoasa.

Pentru toți șoferii în cauza s-a întocmit dosar penal, conform art. 335/336 din Codul Penal.

Foto descriptiv: radiotargujiu.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3