930 x122 grota rece

sancțiuni trafic

Șoferiță amendată și lăsată fără permis

În ultimele 24 de ore, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au continuat activitățile de monitorizare a traficului rutier pe drumurile din Argeș.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

În urma verificărilor, mai mulți conducători auto s-au ales fără permis și cu amenzi.

Ghinionistă a fost și o femeie de 37 de ani din Mioveni. Graba șoferiței a fost aspru taxată de polițiști.

Citiți și: Argeș: Pericol de moarte pe șoselele din județ!

Aceasta a fost surprinsă de oamenii legii când nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public printr-un loc semnalizat corespunzător. 

Potrivit IPJ Argeș, întâmplarea a avut loc pe DN 73, pe drumul dinspre Racovița către Mioveni.

Ca urmare a abaterii constatate, femeia a fost trasă pe dreapta, amendată, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 60 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Graba strică treaba. Prinși cu viteză, amendați și lăsați fără permis

Totodată, în urma controalelor efectuate în ultimele 24 de ore, mai mulți șoferi au fost sancționați după ce au depășit limita legală de viteză.

Un bărbat de 38 de ani, din Oarja, a fost prins de polițiști conducând cu viteză excesivă pe D.J. 503, pe raza localității de domiciliu. Acesta a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 145 de km/h.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost amendat și a rămas pieton pentru 120 de zile.

Tot pe raza localității Oarja, un alt conducător auto a depășit viteza legală și a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri. Aparatul radar a înregistrat o viteză de deplasare de 120 km/h.

Bărbatul, în vârstă de 45 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

În total, au fost verificate 775 de autoturisme și au fost efectuate 363 de testări cu aparatele din dotare.

În cadrul celor 34 de filtre rutiere instituite, au fost aplicate 399 de sancțiuni, transmite sursa citată. De asemenea, au fost reținute 19 permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv: arhivă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Tanase spune:

    dar in afara de panda la treceri de pietoni si radar in boscheti, in locuri care chiar nu prezinta pericol (gen visavis de supernova pitesti), militia mai stie altceva?
    gen stationari aiurea care incurca traficul, tiruri parcate in asa fel ca blocheaza vizibilitatea, condus agresiv si tot felul de manevre periculoase in trafic etc.
    dar asta presupune deplasarea organului, inseamna sa munceasca efectiv. doamne fereste de asa ceva.
    e mai simplu sa stea pititi in boscheti, cu fundu lipit se scaune.
    bravo.

  • Urssu spune:

    este perfect legal ca masima de poliție,să NU fie la vedere,ideea e ca agentul cu pistol sa fie cu vizibilitate in vederea surprinderi pe cei ce incalca prevederile codului rutier. daca ar fi la vedere, il vede cineva de la 2km!? Nu e o paguba ca se suspendă permise,nici ca amenzile sant mari🙂 Ideea este ca fiin surprins si oprit la 120, 140 , 110hm/h etc. este bine că încă mai traiesti🙃 poate după 90 zile,sau 120 zile nu mai esti asa de zmeu.

  • Petre spune:

    tovarășe gentea, la intrarea în Pitești dinspre Craiova există un panou electronic (nou) că indică faptul că este interzisă circulația autovehiculelor cu o masă mai mare de 3,5 t cu excepția celor autorizate. Ce caută tirurile pe varianta Prundu, verifică vreun milițian daca au plătit taxă? in fond, dați tirurile afară din oraș.

  • Gheorghe spune:

    Bani la buget, pinda’ˋ

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90