Donaris 930 x 122

sancțiuni trafic

Argeș: Permise reținute pe bandă rulantă

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

Potrivit IPJ Argeș, ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 15 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare.

CONDUCEA FĂRĂ DREPT

În ziua de 30 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat, în trafic, un bărbat de 27 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DJ 731, pe raza localității Nucșoara, fără a deține permis de conducere.

Citiți și: Șoferiță amendată și lăsată fără permis

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

CONDUCEA SUB INFLUENȚA ALCOOLULUI

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 55 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe b-dul Dacia din Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar permisul de conducere a fost reținut în lipsă, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

gentea si minzina 570