930 x122 grota rece

sancțiuni trafic

    Tânăr pericol public! La volan fără permis și cu numere false!

    Pericol pe șosele din județ. Tot mai mulți tineri sunt prinși la volan fără permis.

    Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

    „În ziua de 16 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Buzoești au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Slobozia, care conducea un autoturism, pe DJ 679C, pe raza localității Izvoru, fără a poseda permis de conducere.

    În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că, autoturismul condus de tânăr figura cu înmatricularea suspendată și avea montate plăcuțele de înmatriculare ale unui altui autoturism.

    Citiți și: Șoferiță amendată și lăsată fără permis

    În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul ale cărei numere de înmatriculare au fost retrase, efectuându-se cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

    După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești”, transmite IPJ Argeș.

    Sancțiuni aplicate de polițiștii rutieri

    Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

    Foto: arhivă ePitești.ro/descriptiv

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90