930 x122 grota rece

sancțiuni trafic

Șofer pus la punct de polițiști! A primit amendă de peste 10.000 de lei și a rămas pieton

Șofer din Pitești, pus la punct de polițiștii argeșeni. Agenții l-au lăsat fără permis, fără certificate de înmatriculare și cu o amendă usturătoare.

Citiți și: Șoferii n-au știut ce ,,i-a lovit”: Aproape 3000 de sancțiuni în timp record

IPJ Argeș transmite: 

„În cursul zilei de ieri, 20 iulie a.c., polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Mioveni au depistat un bărbat de 52 de ani, din Pitești, care conducea un ansamblu auto, format din autoutilitară și semiremorcă, pe raza orașului Mioveni, în timp ce efectua transport de mărfuri, fără a avea licență de transport valabilă.

Citiți și: Șoferiță amendată și lăsată fără permis

De asemenea, polițiștii au constatat că semiremorca nu avea poliță de asigurare de răspundere civilă auto valabilă, iar în urma testării bărbatului cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere cele constatate, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 10.305 lei, conform H.G. 69/2012 și O.UG. 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut, pentru aplicarea măsurii de suspendare a dreptului de circulație pentru 90 de zile.

Totodată au fost aplicate măsurile complementare de reținere a certificatelor de înmatriculare și a plăcuțelor de înmatriculare ale celor două vehicule.”

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3