930 x122 grota rece

sancțiuni trafic

Pitești: Tânăr teribilist scos din trafic de polițiști!

În ziua de 15 ianuarie a.c., polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citiți și: Pitești. Șoferiță de peste 50 de ani, spaima șoselelor! A călcat accelerația până la podea

Astfel, în cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea, care conducea un autoturism, pe strada Nicolae Labiș din Pitești, fără a poseda permis de conducere.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Citiți și: Argeș: Pericol de moarte pe șoselele din județ!

Nici șoferii băuți nu au lipsit din peisaj. În cursul zilei de 15 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 52 de ani, din Davidești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

De asemenea, și un tânăr de 26 de ani a fost prins de oamenii legii duhnind a alcool la volan. Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni conducând un autoturism pe raza comunei Sălătrucu.

În urma testării bărbaților cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cei în cauză au fost conduși la o unitate medicală, unde le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sancțiuni aplicate de polițiști

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate aproape 250 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 50.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 18 permise de conducere și au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Foto descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3