SMART KIDS 930X122

alex l royal hotel

HOTEL DIN PITEȘTI, AMENDAT DRASTIC

Hotel din Pitești, amendat drastic. Cu puțin timp în urmă, Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș a dat publicității bilanțul controalelor pe care le-a făcut în decembrie anul trecut.

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

Potrivit sursei citate, la un hotel din Pitești inspectorii de la ITM au găsit trei persoane care lucrau ”la negru”, fără forme legale de angajare. Este vorba despre Alex L Royal Hotel. Amenda dată de ITM s-a ridicat la nu mai puțin de 60.000 de lei.

Tot în luna decembrie 2017 și tot pentru muncă ”la negru”, a fost amendată și societatea Pati Panifcosem Alex L, cu sediul în localitatea Popești. Aici lucrau fără forme legale două persoane, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă. În acest caz amenda a fost de 20.000 de lei.

Citiți și: ITM avertizează: Urmează controale în masă la acești angajatori!

În total, în ultima lună a anului trecut inspectorii de la ITM Argeș au dat 34 de amenzi, în valoare de 87.000 de lei. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA