Donaris 930 x 122

jandarmeria argeș

HOŢUL A ABANDONAT RUSCACUL FURAT ŞI JANDARMII L-AU GĂSIT

În această dimineață, înainte de a intra în serviciu, un jandarm a observat pe o rețea de socializare o postare prin care o tânără relata cum i-a fost furat rucsacul în zona Barajului Vidraru. Și cum acesta își desfășoară activitatea în cadrul Postului de Jandarmi Montan Arefu, zona barajului fiind în responsabilitatea sa, a început verificările împreună cu mai mulţi colegi.

Citiți și: Meci internațional la Mioveni. S-au luat măsuri speciale

La un moment dat, în timp ce patrulau pe DN 7C, jandarmii au observat într-o parcare mai multe obiecte împrăștiate și un rucsac colorat, care semăna cu cel din postare. Au reușit să contacteze persoana (FOTO) căreia îi fusese furat rucsacul, care a intrat în scurt timp în posesia lui, recunoscând toate obiectele pe care le avea la momentului furtului, mai puțin portofelul cu bani și telefonul mobil.

Tânăra le-a mulțumit jandarmilor pentru gestul lor.

Citiți și: Argeș. Șef nou la Jandarmerie!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90